duminică, 13 decembrie 2009

Prima postare intr-o seara inimaginabil de plictisitoare

E o seara de duminica lamentabila si datorita plictiselii excesive si a lipsei de ocupatie (ma rog, as putea, de pilda, sa termin de citit "Muntele Vrajit" sau sa ma ocup de izomorfismele de la mate, dar hey, e duminica si pe deasupra mai e si vacanta!) m-am gandit sa scriu ceva.

Azi voi vorbi putin despre mine (va fi prima si ultima oara, promit!). Am 1.69 m, 47 kg, par castaniu, cret... much too boring, deci sa trecem peste descrierea fizica. In acceptiunea colegilor sunt o persoana egoista, "fitoasa" (I hate this stupid word), imi fac coafuri ciudate (?!) si ascult muzica ciudata (adica indie-rock, alternative). Mda, cam asa ma vad colegii, but who cares about them? Oricum nu ma cunosc absolut deloc si nu inteleg de unde au tras concluziile astea.

Mi se pare nefiresc sa ma descriu, dar voi incerca, pe cat posibil, sa fac o descriere obiectiva si verosimila.

So, sunt Oana si vin de pe Planeta Verde pentru a calauzi pamantenii spre o viata superioara din punct de vedere spiritual, intelectual si gnoseologic. Am capacitatea de a ma teleporta, folosesc telekinezia, comunic prin telepatie cu ceilalti locuitori de pe Planeta Verde, pot citi gandurile oamenilor si am des premonitii.





Mda, de fapt sunt doar o tipa obisnuita din Sudul Bucurestiului pasionata de carti, muzica buna, excursii, Risk Commander, ping-pong, concerte, filme, portocale, cartofi prajiti, pisici, tenisi, tricouri colorate, facebook, NME magazines, Kaiser Chiefs (asta intra la muzica buna, deci nu se pune), corespondente vechi, jurnale, origami, fenomene paranormale, ciocolata, nisip fierbinte, poze de familie alb-negru, munte, patinaj, (a little) baschet, inghetata de fructe, pizza (facuta in casa), desene animate (Inuyasha, Naruto), creioane colorate, pixuri colorate cu gel, abtibilduri, tatuaje de la gume de mestecat, comics-uri, iarna, fulgi de zapada etc. In functie de aceasta sumara lista va puteti face o prima impresie despre mine (sper sa fie de bine!).



Cam atat... Ma duc sa dorm.

4 comentarii:

  1. Risk Commander? Uau,te cunoc bine,dar nu stiam ca ai spiritul aventurii.Iar toate acele lucruri dragute si personale te reprezinta foarte bine. Ok,chiar si tatuajele...ma inscriu in acelasi club ptr ca si eu am cateva.Ei,nu pe piele dar se pune,nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. =)) Risk Commander e un board game de strategie cu tanculete, rachetele si avioane din plastic.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce descriere interesanta :D
    din cate observ,iti place si tie sa citesti :>:X

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt un fel de soarece de biblioteca :)) just kidding, dar oricum, in timpul liber imi place sa citesc beletristica :D

    RăspundețiȘtergere