marți, 16 februarie 2010

Iata explicatia!

Am gasit raspunsul la intrebarea "De ce sunt asa melancolica, pesimista, trista, negativista? " . Se pare ca astrele sunt de vina. Curioasa din fire, m-am apucat sa caut informatii despre data mea de nastere si iata ce am gasit:


- in zodiacul european sunt Fecioara ("Nu e o fire emotionalã, ba chiar pare adeseori rece si antipaticã. Cine are rãbdare de a o cunoaste mai bine va aprecia simtul ei de ordine, de organizare si meticulozitate în tot ceea ce face. Sensibilã si timidã, modestã si rezervatã, ea poate apãrea initial ca tipul fecioarei în alb, castã si purã (ceea ce într-un anume sens si este), dar sã nu vã asteptati sã se lase influentatã neconditionat de dumneavoastrã, cãci pune o mare hotãrâre în tot ceea ce face si devine adesea foarte încãpãtânatã.")




- ascendent in Gemeni ("Nativii cu ascendentul in Gemeni pot fi impartiti in doua categorii. Cei dintr-o astfel de categorie sunt agitati, schimbatori, vorbareti si putin capriciosi. Acesti nativi sunt interesanti si amuzanti. In mod constant explica diferite lucruri, fie ca este vorba de comportamentul sau opiniile lor, fie ca este vorba despre cele ale persoanelor din jurul lor. Pentru cei dintr-o aceasta posbila a doua categorie ne referim la cei care sunt mai degraba reci si cu un comportament intelectual. Acesti nativi sunt destul de ingeniosi si isteti, insa, fata de cei din prima categorie, par a fi mai putin veseli si sunt schimbatori. Observatiile pe care le fac sunt taioase si maniera generala este mai severa.")






- in zodiacul chinezesc sunt Capra ("Este caracterizata prin sinceritate, amabilitate, dar mai ales printr-o mare sensibilitate si numeroase capricii. Firea sa este foarte poetica, dand dovada de talente in domeniile artistice si de un puternic simt al creatiei.Pesimista, dar cu mult bun simt, nu va fi prea obiectiva in aprecierea diferitelor situatii. In general se plange tot timpul de soarta ei, de comportamentul celorlalti, desi ea insasi este foarte pasiva si se agata din proprie initiativa de ceilalti membri ai societatii. De o nehotarare cronica, are nevoie sa fie mereu incurajata si indrumata.")




- ascendent in Mistret ("Ascendentul in acest semn zodiacal il face pe nativ sociabil, multumit de sine, grijuliu si saritor in ajutor celor nepastuiti de soarta. Amabilitatea lui, sinceritatea si increderea pe care o revarsa celor din jur, il va determina sa aiba numai prieteni pe unde umbla. Mintea agera il va ajuta sa obtina rezultate remarcabile, mai ales daca se ocupa de partea financiara.Este o fire deschisa si sincera, chiar daca aparent este modesta.")






- in zodiacul indian sunt Pana ("Nativul zodiei Pana din zodiacul indian stapâneste mestesugul cuvintelor. Vorbeste si scrie cu mult farmec si stie sa fie foarte convingator. Poate face o cariera stralucita ca orator sau scriitor si chiar îsi doreste sa ajunga o personalitate vestita. Nu este exclusa o cariera politica, în care carisma sa îl poate ajuta enorm. În viata particulara, nativul din zodia Pana are tendinta sa devina cabotin si lipsit de modestie. Are nevoie de un partener de viata întelegator si rabdator.")




- in zodiacul floral sunt Margareta ("Nu are multi prieteni, dar cei care exista sunt cei pe care se poate baza in orice moment. Este un nativ foarte prudent, dar incapatanat si agesiv atunci cand ii sunt incalcate si amenintate principiile sau regulile. Lasa de cele mai multe ori impresia celor din jur ca nimic nu il poate clinti, cand de fapt este o fire sensibila si susceptibila. Este destul de econom in gesturi si fapte, isi canalizeaza energia numai pentru scopuri bine precizate si urmareste sa isi maximizeze randamentul.")




- in zodiacul arboricol sunt Salcie ("Frumoasa si melancolica, are mult farmec misterios, fiind un copac foarte pitoresc. Exista o lentoare dulce in modul ei de a se comporta si aceasta o face foarte atractiva, indeosebi pentru cei ce cauta o fiinta romantica. Ii place poezia, atmosfera de toamna ploioasa si miresmele imbatatoare.Atuurile sale sunt inteligenta, fantezia, intuitia, supletea si un fler deosebit in dezvaluirea intentiilor celorlalti. Cu o aparenta fragila, Salcia e o maestra a defensivei si a contraatacului.")






- in zodiacul egiptean sunt Mout ("Cel nascut sub semnul lui Mout este o persoana emotiva, careia ii lipseste increderea in sine si poate trece rapid de la veselie la melancolie. Are o imaginatie bogata. Ceilalti il pot considera misterios pentru ca are darul de a-i intriga pe cei mai putin complecsi decat el. Adesea prefera singuratatea care ii permite sa se protejeze impotriva celorlalti si sa se dezvolte spiritual. Exista chiar riscul sa se izoleze complet.")






- in zodiacul totemic sunt Urs ("Se remarcã prin calm si fortã interioarã. El stã ferm cu picioarele pe pãmânt si nu are tendinta de a-si pierde capul. În plus, are un efect benefic asupra celor din jurul sãu, aplanând conflictele si calmând atmosfera prin simpla sa prezentã. Pe de o parte este un bun organizator, cãruia nu-i scapã nici un detaliu, pe de altã parte - e un om blând, care pretuieste înainte de toate relatiile amabile si cãlduroase.")





- in zodiacul arab sunt Buzdugan ("Aceastã armã are ca principalã caracteristicã faptul cã reprezintã contradictia personificatã. Este stabil, dar si cu toane, linistit, dar îndãrãtnic adeseori, conservator în actiuni si rebel în planuri/proiecte, rutinier si nestatornic, dur si slab.E sentimental, usor naiv în dragoste si romantic.")





- in zodiacul aztec sunt Floare ("Este foarte amabila, prevenitoare, sociabila si plina de farmec. Se afla intr-o permanenta miscare si se preocupa frecvent de problemele altora. Scanteietoare in societate, mondena, la curent cu toate noutatile, va incanta pe toata lumea datorita modului ei foarte deschis de comportament. E corecta in relatiile cu toti cei din preajma sa si foarte saritoare atunci cand acestia au nevoie de ajutor.")





Pana la urma, fiecare om e special in felul lui, inclusiv eu, cu melancolia mea specifica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu